Αρχική » Υποστήριξη » Υπηρεσίες πελατών

Υπηρεσίες πελατών

Διακοσμητής στο χώρο σας

Χωρίς κανένα κόστος θα έχετε την κατάλληλη πρόταση διαρρύθμισης του χώρου σας με παρουσίαση τρισδιάστατων σχεδίων στο κατάστημα μας.
Έχετε λοιπόν την δυνατότητα, να επισκεφτεί το χώρο σας ένας από τους διακοσμητές μας και με τη συνεργασία σας να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και φυσικά θα είναι σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ.


Προσαρμογή διαστάσεων

Αν και τα περισσότερά μας σχέδια βγαίνουν σε 2, 3 ή 4 διαστάσεις, πάντα υπάρχει η περίπτωση, αυτές να μην καλύπτουν τις απαιτήσεις του χώρου σας. Βασισμένοι λοιπόν στο σχέδιο της αρεσκείας σας, θα το προσαρμόσουμε στις επιθυμητές διαστάσεις. Φυσικά, μπορούμε από "λευκό χαρτί" να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε έπιπλο έχετε φανταστεί. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην ενότητα Εταιρία - έργα & ειδικές κατασκευές.


Λίστα γάμου

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για ένα νέο ζευγάρι να στεγάσει τα όνειρα του και να δημιουργήσει ένα όμορφο και ζεστό σπιτικό, η επιπλοποιία Λαζάρου  προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τη λίστα του γάμου σας.
Στο κατάστημα μας στη Γλυφάδα θα βρείτε, έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα καθώς και έργα τέχνης. Όλα βασισμένα στο ελληνικό ύφος, τον διαχρονικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.
Τέλος, ζητήστε να χαράξουμε τα αρχικά σας σε μονόγραμμα στο νέο σας κρεβάτι.


Δωροεπιταγές

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και δημιουργήστε δώρο-επιταγές με το ποσό που επιθυμείτε. Το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Χρόνος Παράδοσης

Τα σχέδια μας στην πλειονότητά τους είναι ετοιμοπαράδοτα, ενώ στις περιπτώσεις ειδικών κατασκευών, ο χρόνος παράδοσης δεν υπερβαίνει τον 1 μήνα. Στα έπιπλα με χειροποίητο λουστράρισμα απαιτούνται 15 ημέρες παραπάνω, λόγω του μεγάλου χρόνου στεγνώματος μεταξύ των πολλαπλών επιστρώσεων που απαιτεί η τεχνική αυτή.


Συσκευασία

Το πρώτο στάδιο της συσκευασίας των επίπλων μας είναι να προστατευτούν οι επιφάνειες με "αεροχάρτ" το οποίο συνδυάζει ένα στρώμα φυσαλίδων αέρα με χαρτί. Για αποστολές εκτός Αττικής ή και εξωτερικό, η αρχική συσκευασία τοποθετείται σε χαρτοκιβώτια με προστατευτικά. Έτσι τα έπιπλά σας φτάνουν ασφαλή ότι και αν συμβεί.


Μεταφορά - παράδοση

Η εταιρία μας, με το έμπειρο και έμπιστο προσωπικό που διαθέτει, φροντίζει και εγγυάται την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας την συμφωνημένη ώρα παράδοσης.
Με το οργανωμένο δίκτυο μεταφορών που διαθέτουμε, τα έπιπλα μας μπορούν να ταξιδέψουν, όχι μόνο σε κάθε γωνία της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό. Η μεταφορά είναι δωρεάν εντός του νομού Αττικής.


Τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Κατάθεση σε τράπεζα (Εθνική, Alpha, Eurobank, Πειραιώς)
  • Paypal
  • Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα (έως 18 μήνες)
  • Τοις μετρητοίς στο κατάστημα ή με τη παράδοση

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημά μας.

RoundCorners